Agenda

11 september 2020
09:30 - 11:00

Toelichting op de nieuwe rekeneisen

In juli meldden wij al de publicatie van het Rapport rekeneisen mbo.

Thans een webinar over ditzelfde onderwerp.

Op vrijdag 11 september 2020 van 9.30 tot 11.00 uur

door Monica Wijers, deskundige uit de expertgroep rekeneisen.

Tijdens de Webinar geeft Monica een toelichting op het rapport. Het doel is het overbrengen van het gedachtengoed achter de rekeneisen zoals bedoeld door de expertgroep, zodat docenten/onderwijsmakers dat als vertrekpunt kunnen gebruiken voor het vormgeven van het curriculum, lesmateriaal en examens.

Tijdens de Webinar zullen vragen beantwoord worden die gesteld zijn naar aanleiding van het rapport. Mocht u zelf specifieke vragen hebben, dan kunt u die vermelden op het aanmeldformulier. We zullen de meest relevante vragen dan meenemen tijdens de Webinar. Deze Webinar is uitsluitend bedoeld voor docenten, managers en beleidsmedewerkers van de bekostigde en niet-bekostigde mbo-scholen.

Aanmelden voor de Webinar kan via deze link. (graag vóór 8 september 2020 aanmelden).

Aangeboden door:
MBO Raad samen met het Kennispunt MBO Taal en Rekenen